Microsoft Project 2016 (In Danish)

Projektlederens Håndbog

Projektlederens Håndbog | Microsoft Project 2016

Microsoft Project anvendes af millioner af projektledere i hele verden og denne bog; Projektlederens Håndbog beskriver mange af de aspekter og processer, som en projektleder har brug for at kende til, og anvende, for at få maksimalt udbytte af arbejdet med programmet.

Denne bog er dedikeret til Microsoft Project 2016 med udspring i de funktioner, der findes i Office 365 versionen af Microsoft Project Professionel 2016 (C2R). Den tager læseren med på odysseen fra starten af projektlivscyklussen indtil projektet er klar til at blive afsluttet og lukket ned. Med et brugerperspektiv tilbyder bogen en grundig guide til alle aspekter af at håndtere et projekt.

Projekter er efterhånden mange ting, og der eksisterer flere bevægelser indenfor projektverdenen. Bogen indeholder derfor også afsnit, der beskriver Microsoft Planner (agilt, teambaseret), Microsoft Visual Team Services Online og de nye agile metoder, der er tilføjet via et Kanban Board i Microsoft Project (C2R) - akkompagneret af beskrivelser og teorier med basis i Leading SAFe 4.0.

Bogen fungerer i øvrigt som undervisningsmateriale for Projectums velrenommerede kurser i Microsoft Project 2016, der dækker alt fra de grundlæggende færdigheder til de sværeste discipliner. I Projektlederens Håndbog dækkes ligeledes aspekter af at håndtere projekter i Microsoft Project Server og Microsoft Project Online fra kundesiden af projekterne.

Info

Information:

· Forfatter: Carsten S. Nilsson

· Antal sider: 684

· Format: Farve og hardcover

· ISBN: 978-87-998409-1-5

· Pris: 595 kr. ex. moms

· Porto: 1-3 stk. = 90 kr. med GLS. 4+ stk. = 100 kr. med GLS

 

NB! Vi arbejder i øjeblikket på at ændre bookingformularen. I mellemtiden bedes du venligst bruge felterne Job Title og Company til at skrive dit evt. EAN-nummer og adresse.

Sign up

Full list of events
Need consulting? Talk to our product experts today, get up and running in no time!